Home / Activitati / Fericirea este o tacuta delectare cu evenimente mici

Fericirea este o tacuta delectare cu evenimente mici

Pe data de 2 aprilie 2015 ne-au vizitat 18 copii de la Casa de copii Diaconia,asezamant de care ne leaga o veche si frumosa prietenie. Desi, de-a lungul timpului am mai ajutat si alti oaneni aflati in nevoie am ramas prieteni cu acesti copii si indrumatorii lor.Cel ce inceteaza sa fie prieten probabil ca nu a fost niciodata. Este adevarat ca de la an la an au mai venit si alti copii in acest centru,dar toti au demonstrat ca au mai mult decat intelepciune,mai mult decat bogatie o inima vesela ce rade in fata grijilor.
Micutii au fost primiti la sala de sport din cadrul colegiului nostru de catre profesorii Ana Mihu si Marinel Dinu inconjurati de minunatii lor elevi ce au pregatit momente artistice si de maiestrie sportiva.Fericirea-casa-de-copii-13
Intalnirea s-a incheiat in cadrul centrului de documentare cu un program muzical pregatit cu mult drag de catre doamna profesoara de muzica Silvia Cioaba si elevii sai talentati.
Copii au primit mici cadouri cu ocazia Pastelui si au apreciat prajiturelele aduse de colegele noastre.
Sper, ca elevii din scoala nostra ce au participat la aceste activitati au inteles ca vanitosului i se opune tipul de om care are un sentiment dezvoltat de comuniune sociala.Satisfactia mea cea mai mare ca profesor este ca alaturi de colegii mei pot forma oameni drepti,generosi si buni,adica frumosi. Tot odata cred ca elevii nostri au inteles ca un om sarac nu este acela fara niciun ban,ci acela fara niciun vis.
Valoarea adevarata a unei persoane se masoara in cat bine poate face NECONDITIONAT.

Multumesc colegilor si elevilor ce mi-au fost mereu aproape in aceste actiuni.

Impreuna am dovedit capacitatea de a ne face prieteni adevarati demonstrand adevaratul semn al succesului uman.Succesul apare cand nu mai suntem interesati de bani,de putere si de renume.

Prof. Ioana Zlatoianu

(336)

 
 
 
RVV