Home / Activitati / FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE, PROMOȚIA 2014-2018

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE, PROMOȚIA 2014-2018

In cadru festiv, ne-am despărțit de cei care au rămas alaturi  de noi până la absolvire. O generație frumoasă, care ajunsă la finalul liceului realizează că timpul merge doar înainte. O amintire frumoasă , o dovadă că drumul a fost urmat cu străduință și simbioză profesori -elevi.
 Șefa de promoție Luiza Filiorianu de la clasa XII E , dirigintele claselor terminale, dragi elevi pentru care vorbele frumoase valorează un feetback de aur binevenit si asteptat și Presedintele Consiliului elevilor (2014-2017) Iuliana David ne emoționează sufletele. Îi mulțumesc Iulianei în mod deosebit pentru implicarea în activitățile școlare și extrașcolare și exemplul pozitiv dat la începutul și la sfârșitul liceului. Consider că reprezintă cu succses promoția 2014-2018.

      Și noi vă iubim, dragii noștri buni și foarte buni elevi și foști elevi. Vă mulțumim, vă urăm succes la Bacalaureat și în viață. Ne leagă anii parcurși împreună, numele liceului și valorile pe care le-am împărtășit. Ne revedem la școală, sunteți bineveniți, ne revedem AICI, și pe  facebook…

(437)

 
 
 
RVV