Home / Activitati / Filmul 3D

Filmul 3D

Vizionarea filmului 3D

Vizionare film 3d

Printre activitatile desfasurate în  săptămâna “ Să ştii mai multe să fii mai bun” se numara si vizionarea filmului 3D, “Grozavul si puternicul OZ “….Ne-am ocupat locurile in sală , înconjuraţi de cutiile cu suc si pop-corn , cu ochelarii pe nas si cu senzaţia că o să facem parte din lumea fascinantă a Disney cel puţin pentru o clipă, căci orele petrecute frumos  trec precum  clipa  si cum un vechi proverb latin spune: ’’Trăieşte momentul’’ ne-am afundat mai adânc în fotoliile comode aşteptând povestea……

           Efectele au fost magnifice, natura ne învaluia pe toţi cei prezenţi în sală, petalele florilor ce zburau ca nişte fulgi de zăpada în bătaia vântului ne dădeau impresia că le putem atinge, iar când  un jet de apă parcă a ţîşnit din ecran noi toţi ne-am ferit de sropii atât de reali. Eram în poveste şi făceam parte din poveste. Personajele treceau pe langă noi, lupta lor era şi a noastră, săgeţile zburau către noi, eram şi prietenii si duşmanii lor în acelaşi timp şi spaţiu.

 Aceste efecte le-am simţit  cu toţii, indiferent că noi, elevii clasei a XI a D aveam locuri în primele rânduri iar colegii noştrii de la clasa a XI C ocupaseră ultimele rânduri în sala de cinema….Şi acestea au fost doar câteva efecte din multe altele …! Toţi am fost fascinaţi şi ne-am propus să revenim în lumea fascinantă a filmului 3D cât mai  curând.

Paun Alexandru Clasa XI D 

Prof.ing. MIRELA IORDAN

(61)

 
 
 
RVV