Home / Activitati / Prin LENTILA mea sectorul 3 arata ASA

Prin LENTILA mea sectorul 3 arata ASA

Elevii din Colegiul Tehnic ,,Anghel Saligny”, participă la concursul de fotografie desfășurat de Asociația Rromsport în cadrul proiectului “Prin lentila mea, Sectorul 3 arată așa!” finanțat de Primăria Sectorului 3 al Municipiului București.

 

În perioada 1 septembrie – 24 septembrie, tinerii cu vârste între 15 și 24 de ani cu domiciliul sau reședința în Sectorul 3 sau care învață în unitățile de învățământ din Sectorul 3 sunt invitați să se înscrie în concursul de fotografie care își propune să promoveze elementele de patrimoniu architectural, cultural și natural din Sectorul 3.
“Pentru buna desfășurare a acestui proiect și pentru a aduce în atenția cetățenilor sectorului 3 o serie de elemente de patrimoniu, ne adresăm tinerilor pasionați de arta fotografică, în mod special liceenilor, cărora le vom prezenta mai multe informații despre cum pot contribui la redarea spațiului urban către locuitorii orașului”, a declarat Teodora Desagă, managerul de proiect.
Înscrierea se face pe site-ul www.teinvitinsectorul3.ro prin completarea formularului de înscriere, cu respectarea condițiilor din regulamentul concursului.
Cei mai talentați 30 de tineri, desemnați pe baza numărului de voturi și pe decizia juriului, vor participa la un training în perioada 29 septembrie – 1 octombrie în afara Municipiului București, cu workshopuri pe teme ce țin de arhitectura urbană, promovarea elementelor de patrimoniu și arta fotografică.

De asemenea, proiectul va continua cu o expoziție care va cuprinde cele mai reușite 30 de fotografii înscrise în concurs, care se vor regăsi printate și în catalogul proiectului, ce va fi distribuit cu titlu gratuit în Sectorul 3.

Pentru întrebări cu privire la concursul “Prin lentila mea, Sectorul 3 arată așa!”, trimite un mail la concurs@teinvitinsectorul3.ro .

Regulament concurs foto

 

 

(359)

 
 
 
RVV