Home / Activitati / Proiectul “Exploratori de viitor”

Proiectul “Exploratori de viitor”

In luna iunie 2022 am participat la proiectul Exploratori de viitor organizat de catre HOLCIM ROMANIA SI FIRMA LEADERS-pe tema orientarii profesionale ale elevilor din domeniul tehnic.Au participat elevi din cl.XIA si XI E.

Programul de dezvoltare personală a fost împărțit în 2 etape.

Etapa 1  despre orientarea în carieră și găsirea drumului potrivit ție. Urmează o perioadă de selecție

Etapa 2 participarea la traininguri care îți vor dezvolta competențele de leadership personal și de echipă.

Inițiat în anul 2015, programul face parte din acțiunile de responsabilitate socială pe care le desfășurăm în sprijinul pregătirii profesionale vocaționale a tinerilor elevi din comunitățile grupului Holcim.

In cadrul proiectului au fost implicate 199 de elevi de liceu din 4 comunități: OradeaAleșdCâmpulung-Muscel, Buzău și București.

In cadrul activitatilor derulate elevii au desenat in cadrul echipelor de lucru ORASUL IDEAL imaginat de ei.Cele mai bune lucari au fost expuse la avizierul scolii.

Elevii s-au conectat cu specialiști din diverse domenii de activitate, înclusiv din industria cimentului din Grupul Holcim Romania.

Pe întreg parcursul programului, elevii au fost  sprijiniți să își dezvolte abilitățile de leadership, să-și identifice punctele forte și implicit să-și găsească drumul în carieră.

 

Prof.Ioana Zlatoianu

 

(55)

 
 
 
RVV