Home / Activitati / Termoizolatorul eficient

Termoizolatorul eficient

Termoizolatorul eficient - 11In cadrul concursului pe scoala Termoizolatorul eficient au participat 16 elevi din clasele 9-12.

Au avut loc sedinte de instruire teoretice si practice in atelierul din scoala noastra,avand ca indrumatori reprezentanti ai departamentului tehnic Ceresit.

Fiecare echipa a fost fotografiata pe parcursul desfasurarii instuirii practice si a primit echipament de protectia muncii asigurat de firma Ceresit.

Pe data de 19 martie 2015 a avut loc concursul Termoizolatorul eficient.

Proba teoretica a constat intr-un test grila pe teme de termosistem si norme de protectia muncii.Proba practica a constat in placarea peretilor de BCA cu polistiren.Materialele au fost asigurate de firma Ceresit.In timpul desfasurarii probei practice ne-a vizitat primarul sectorului 3,domnul Robert Negoita.

izolator

Acesta, a apreciat initiativa catedrei de constructii din scoala noastra ce a organizat mai multe concursuri tehnice ce au testat abilitatile practice ale elevilor.

In urma mediei aritmetice obtinute dintre nota de la test si cea de la proba practica, de catre elevii participanti la acest concurs ,au fost stabiliti castigatorii.

Toti elevii au fost premiati intr-un cadru festiv de catre firma Ceresit.

 

(172)

Tags: , ,

 
 
 
RVV