Home / Activitati / UK Mozaic

UK Mozaic

UK mozaic este un proiect organizat de catedra de limba engleză din liceul nostru, proiect prin care ne-am dorit să descoperim și să diseminăm informații interesante privind cultura și civilizația britanică. Prezentarea proiectului a avut loc pe data de 14 ianuarie 2015 la Centrul de Documentare și Informare și a vizat implicarea activă a publicului reprezentat atât de elevi, cât și de profesori din școala noastră. Activitatea s-a încheiat cu un scurt concurs dotat cu premii pornind de la conținutul prezentat.

A fost o muncă de echipă constând în colectarea și selectarea de informații interesante, de mici obiecte, broșuri, panouri care să ne introducă în atmosfera specific britanică. Autobuzul double-decker, brățările cu I London, cănile cu chipul reginei, stegulețele britanice confecționate cu dragoste și măiestrie de către elevi, masa cu specific englezesc pentru servirea ceaiului ori samovarul de argint, toate acestea au contribuit la reușita activității.

Activitatea a fost coordonată de către doamna profesoară Roxana Lascăr, cu sprijinul colegelor de catedră Ana-Maria Dumitrescu, Mary-Jane Rădulescu și a doamnei profesor documentarist Angelica Vișinescu.

Mulțumim pe această cale elevilor de la clasele a X-a C, a XI-a D, a XII-a B și a XII-a E care și-au adus contribuția la succesul activității, cadrelor didactice participante și, nu în ultimul rând, doamnelor directoare care ne-au sprijinit și ne-au fost alături la prezentarea finală.

(278)

 
 
 
RVV