Home / Activitati / XIID – Promotia 2015-2019

XIID – Promotia 2015-2019

Un memento pentru cei care au stat 4 ani alaturi de noi. Promotia XIID 2015-2019 isi ia ramas bun de la liceu si gata sau nu de alt start, merge mai departe. Ca diriginta cred ca am reusit sa-i fac sa aiba incredere CA POT si singuri au realizat ca asa este. Dorinta de a lua burse si de a invata, dorinta de a merge la facultate se regasete acum printre ei. Oameni de baza, cu mult bun simt, linistiti, poate prea calmi, elevi la care te duceai deschis si-ti puteai reincarca bateriile. O sefa de clasa ambitioasa si un talentat prieten si coleg din copilarie. Doua fete cu spirit critic si civic care au facut promisiuni mari. O alta fata care a demonstrat ca se poate, acum la final. Doi sportivi recuperati pe linia echilibrului. Alti cativa baieti super de treaba. Si alte cateva fetite care au muncit mai mult sa se incadreze in specificul clasei.Modestia va caracterizeaza, dar sunteti de departe mai mult decat va permiteti sa credeti ca sunteti.

Ati invatat un lucru esential: pentru a avea ceva, trebuie sa-ti doresti!

   Cu drag, ramanem in acest loc sa ne regasim de cate ori avem nevoie!

          Chiriță Iulia: ,,Vă multumim ca ati fost alaturi de noi in orice moment si ca ne-ati ajutat si protejat…Eu ma bucur enorm ca v-am cunoscut si ati fost diriginta mea. Promit sa nu va dezamagesc!

          Mocanu Paula: ,,Abia aseara am inteles de ce dna diriginta tinea sa  filmeze o multime de momente cu noi…Ati vrut sa ne amintiti cat de repede se scurge timpul, Momentele aparent banale sunt de fapt baza pe care abia  acum incepem sa ne cladim! Va multumesc doamnă dirigintă!

https://www.youtube.com/watch?v=6wsogII-Q9Q&feature=player_embedded

(279)

 
 
 
RVV